Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckan kommer lyckan går

Jag såg en stjärna falla,trodde då,jag dåre

att lyckan föll till mig

Förstod sen,fast jag inte villa,att det var jag som föll..

Jag föll från allt jag trott på

och allt jag velat ha

Blivit lurad å bedragen,om o om igen

Har alltid trott på kärlek,sanning tro och hopp

nu känner jag,jag dalar

vet inte vart jag står

Att gränsen mellan himmel o helvete är så liten

tror jag ingen kan förstå

förrän då..

när du faller rätt uppifrån

..rakt ner..





Fri vers (Fri form) av hurt and broken
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-22 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hurt and broken
hurt and broken

Mina favoriter
Håller elden vid liv