Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu gäller det att visa var man står, flathet & konflikträdsla styr många, tänk på barnens framtid!


Hela Sveriges grundvalar skakar rejält

Hur mycket media än försöker gömma
ljuga sig fram i sina skrivna sagda ord
så går folk från klarhet till klarhet & fattar
att de i extremt lång tid manipulerats av den
sanningens livsviktiga uppgift är att visa upp
det som verkligen händer & sker överallt
avslöja medias lögner som spottas ut
på löpande band dagarna i ända..
ledare som håller i trådarna & styr
verkar genomdränkta av falskhet
de tillåter ondskan härja överallt
se bara på det upptrappande våldet
vapen som härjar utan att de sätter ner foten
kriminella verkar få mer & mer övertag
våldtäkterna ligger på en av de högsta i världen
skador på oskyldiga är enorma & livslånga
det tar aldrig slut på det pågående helvetet
attacker & påhopp på barn gamla, alla åldrar!
det får aldrig vara lugn & ro utan man måste
ständigt leva med ögon som kollar sig omkring
så till de som hackat/hackar sönder mitt lilla land
ni visar folket förakt ni ratar oss som sliter hårt
det syns klart att ni absolut inte älskar Sverige
alla gamla sjuka som byggt upp det
under blod svett & tårar respekteras inte
den vrede jag bär över vad som sker
är enorm & aldrig jag låter mig tystas
obekväm är man när man står rak
för sanningens budskap!










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-26 12:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med till fullo!
2022-06-27

    lydriket
Bra formulerat om ett våldtaget land:

"kriminella verkar få mer & mer övertag
våldtäkterna ligger på en av de högsta i världen
skador på oskyldiga är enorma & livslånga "

Stockholmssyndromet är idag ett internationellt ökänt begrepp för svensk underkastelse.
2022-06-27

  Koloristen
Inkluderande och solidariskt - till döds.
2022-06-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP