Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konstruerat, komplicerat

jag glömmer aldrig
nätterna på de dansanta barerna
då jag sökte efter ringar på ditt ringfinger
och övertygade dig om att
"hey my name is whatever you call me"
glömmer aldrig
hur ditt hår skiftade färg i ljusets takt
din mörka, sexuellt presterande stämma
då du förklarade att vi lika väl kunde ta tåget hem till dig och lyssna på lou reed,
lämna denna stad kallad fertiliteten och dö i varandras armar
jag glömmer aldrig
månen
den där natten
och hur du förklarade att du alltid tyckt om mig även fast jag just träffat dig,
och hur du heller aldrig skulle glömma mig





Fri vers (Fri form) av trött
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-20 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"din mörka, sexuellt presterande stämma" är en kalasrad bland mycket att gilla i den här texten
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött