Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshistoria

Fåglar kvittrade
Stjärnan föll
Solskens-ön
åt våra kroppar
Kroppar älskade
Själar brann
Skrik tystnade
Panik stillades
Liv fylldes
Hopp grodde
Tåg krånglade
Allt rasade
Själar värkte
Trötta hjärtan
Svalde hårt
Som om våra själar passar
Men inte vi




Fri vers av vitsomsnö
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-21 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsomsnö