Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kudos






du med drömmar
och lust
till allt
hur gör du
för att orka
när de nytvättade
sängkläderna
dränks in
av ensamhet
och dina hjärtslag
är det närmaste
du kommer
kärlek
du med drömmar
och lust
till liv
hur gör du
för att orka
kliva upp
när lägenheten
är kall och tom
som livet i sig
självt







Fri vers av Stefan Ek
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-21 21:58



Bookmark and Share


  Aenima
koncis
älskar hur du byggt upp den.
2014-08-03

  Sländan
Du har kvar dina ord.
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek