Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som inte syns

Det som inte syns
Och det som inte hörs

Som finns därborta
Ensam som en annan
Med högsta önskan att få försvinna

Som har sett tillräckligt
För att veta
Att allting har ett slut

När klockan har tickat
Förvandlat sekunder till minuter
Gjort dagar till år

Allting har då sjunkit djupare
För att slutligen tvinga sig upp
Krypa fram

Gränsen är då nådd
En gång för alla
Någonting kämpar sig fram

Som slutligen syns




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-21 22:41



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Kan inte riktigt känna av om det är en sorgsen eller en lycklig tanke bakom. Det är mer som att den bär sig själv och det får vara så.
2013-12-21

    ej medlem längre
så kan de va, jättebra
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Gina.P