Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont..!


Jag vet så väl hur de känns,när allt blir fel

O känslorna bränns

När nån slår mot ditt hjärta,delar de i tu

går sin väg som om inget har hänt..

Kvar får du stå,ensam o död,plockad i bitar

du står där i nöd

Kärlek gör ont,lär dig min vän

den dag du blir sviken du vet hur de känns

Jag törs inte älska,jag törs inte tro

var gång jag har gjort de

du rivit vår bro..






Fri vers (Fri form) av hurt and broken
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-22 09:42



Bookmark and Share


  Ellen N
Väldigt fint.
2013-12-22

    ej medlem längre
Så fin och berörande, vacker i sin sorg
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

hurt and broken
hurt and broken

Mina favoriter
Håller elden vid liv