Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visheten att


Förstå

Ringen på vattnet sprider sig

Med det du kastar i




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 434 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-12-22 10:33



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Så är det! Själv så bombar jag nu vattnet med så mycket kärlek och tolerans som jag bara mäktar med. ;)
2013-12-25

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra och tänkvärt...
2013-12-22

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vishetens ord! Gillar!
2013-12-22

  Lars Hedlin
Underbar insikt!
2013-12-22

  Angel of love
Text som verkligen väcker upp.
2013-12-22

    ej medlem längre
Sant, bra skrivet..
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano