Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn ensamheten

Du tror så mycket
Men vet så lite
Om vem jag är

Den obekväma känslan
Som alltid finns där
Mellan oss

Du skulle aldrig förstå
Varför jag är rädd
För ensamheten

Svara mig om du förstår
Varför jag förblir tyst
Dag efter dag

Hur det kommer sig att inga ord lämnar min mun
Och telefonen aldrig ringer
Varför sanningen måste försvinna

Allt bara misslyckas
För att göra ont

Vad hände med oss?

Kan du förstå
Varför jag inte längre svarar

Tystnaden ekar omkring mig
Den viskar envist om dig
Hur du fanns, men aldrig kunde lämna

Du vet ingenting
Om rädslan eller tystnaden
Men känn ensamheten

Den finns överallt




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-22 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P