Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv ut kära penna vad du ser & hör

Solen skiner & fåglarna sjunger
små blommor har kommit ur jord
så mycket som händer i skog & mark
hög tid att förmedla i ord

Livet har vänt, nya blad väntar in
att fyllas med vårens behag
skriv ut kära penna vad du ser & hör
låt bläcket flöda var dag

Vinden är fylld utav längtande hopp
bortom ögat grönskan bor
tiden rinner snart kan vi se
vackra ängar & betande kor








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-18 10:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Strålande fint.
2022-03-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP