Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku i jultid 2013 - (senryu, trippel)

 

julen kommer fort

fått, ej skickat några kort

tänkt, det har jag gjort

 

inget går som smort

om man tänker att man bort

få så mycket gjort

 

ändå blir det sport

vad i friden har du gjort?

Skickat tankekort!

 

 

2013-12-23  11:10

 

EN FRIDSAM OCH GOD JUL OCH ETT HÄRLIGT SKRIVKLÅDIGT NYTT ÅR!

tillönskas mina skrivarvänner och läsare av

Minkki

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-23 10:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
God Jul och Gott Nytt År!
2013-12-24

  Peter Stjerngrim VIP
Önskar dig också en innerligt fin
och God Jul och Gott Nytt År!
2013-12-24

    ej medlem längre
Detsamma till dig rara Minkki.
Tankekort, ett nytt praktiskt ord.
2013-12-23

  AgnesP
Detsamma önskas dig fina Minkki!
2013-12-23

  Bibbi VIP
Tack och detsamma till Dig! Kram!//Bibbi
2013-12-23

  walborg
Suveränt rimmat och tänkt Minkki
2013-12-23

  Ulf D VIP
Det samma!
2013-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP