Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar ut

ett sargat ansikte avtecknar sig i trädstammen

vrålapor sänker sig i marmor

röda armar stryker sig i dig

gnisslande gnagare rusar överallt

svart sav sipprar genom tom hylsa

då byter vi hud med varandra,
länge länge till vår
kallbrands
gröna
kristaller
letar
sig
ur

dagen då jag vaknade på psykakut

blickandes ut.




Fri vers av Freddy Eastling
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-23 22:57



Bookmark and Share


  Olle the Bulldog/Olle Ekman
Oj så bra!

2014-01-05

  Tino
Här känner jag ett djupt djup, känslan finns och du fångar mitt intresse
2013-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Freddy Eastling
Freddy Eastling