Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden är hårfin och har flera nyanser


Att Verkligen Sakna är inte att för tillfället fylla en självömkande ensamhet.

Det är först när vi
lyckas fläta samman längtan med drömmen för att i en kort stund uppleva hur glädjekurvan i rekordfart når sin topp.

När vi i magiska ögonblick trots överskott av endorfin starkt påminns
stannar upp och önskar att stunden hade delats.
Det är först då som vi fulländat kan säga att vi verkligen Saknar.




Fri vers (Fri form) av Tino
Läst 1032 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2013-12-24 02:53



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Underbar text

särskilt fastnade jag för dessa rader:

"Det är först då som vi fulländat kan säga att vi verkligen Saknar."
2015-10-31

  Margit Grell
En mycket vacker text!
2015-03-30

  Ljusletaren
Varma mjuka applåder till en helt underbar text/ kram
2014-01-30

  aol
verkligen så passande musik till exten,
2014-01-06

  katastrofromantiker
Det är så enkelt men ändå briljant!
Känslan av att stå där mitt i glädjeruset och se sig omkring
- vem ska/vill jag allra helst dela det här med?
Och den personen finns inte... av olika anledningar.
Så bra fångat! Önskar jag skrivit det själv ;-)
2014-01-02

  Angel of love
En så fantastisk text om äkta saknad.
2013-12-30

  Angel of love
En så fantastisk text om äkta saknad.
2013-12-30

  Lena Själsöga Keijser
orden dina
är penslar
vilka målar
rena linjer
akvareller
vari
meningen skimrar
2013-12-29

  R Werner
Den här läste jag flera gånger. Av en enda anledning: för att den är så väldigt bra. Du är en poet och livsfilosof. Njuter av att gå in och läsa det du skapat.
Du målar med orden och plockar ut den tydliga kärnan ur det komplexa i känslor. Applåd!!
2013-12-28

  Lärling
Så vist och vackert skrivet om saknaden.
2013-12-26

  Chawa VIP
Varmt tack för den fint passande musiken och det insiktsfulla budskapet om saknad från din själ och tanke!
2013-12-25

  Carina Bendix
Mycket bra skrivet!
2013-12-24

  Freddy Eastling
Vackert Tino.
2013-12-24

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra och tänkvärt...texten får mej att minnas och känna...
2013-12-24

  aol
dom två första raderna mästerligt så
träffsäkert sant, strålande så sann dikt vännen,
2013-12-24

  Nina.H
Saknar ord, helt fulländad text!
Träffsäkert om saknaden!
Den här vill jag spara! BM!
2013-12-24

    AA VIP
Bra text.
2013-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Tino
Tino