Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skamlös nakenhet

 

Skrattande reser sig kvinnans motstånd,

leker lätt med besvärlighetens knappar

och får av sig åbäket långsamt.

Ja, som en retfull gest mot

de kvinnor som tittar, låter hon

det falla ner, skamlöst sakta.

 

Solens starka sken bakom molnens svärta

är hennes elixir, mot avundens intåg.

Naken står hon där, framför - alla.

De kan se henne, hennes kropps

rundning, skönhet, härlighet, 

men ändå inte.

 

Sina inre skatter, dem som betyder något,

hjärtats guld, kommer hon aldrig,

blottlägga för andra än de,

hon anser värdiga.





Fri vers av queenia
Läst 436 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-12-25 02:21



Bookmark and Share


  aol
så bra förmedlat,
2014-01-21

  anits VIP
Bra skrivet.
2013-12-26

  kråkan VIP
bra!
2013-12-26

  ULJO
Bra text
2013-12-26

  Maria Sundelin VIP
Bra fångat
2013-12-25

    ej medlem längre
Härligt ordat
2013-12-25

  Lars Hedlin
wow intensivt och mycket bra förmedlat!
2013-12-25

    ej medlem längre
snyggt
2013-12-25

  SatansSon VIP
bra den här.
2013-12-25

    Ken Cassel
Ja, då gäller det väl att göra sig värdig då, då
För allting annat går bort då jag vill ha dig, vännen :))

hihihi

Kram på dig!

Ken
2013-12-25
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia