Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dikt är född på denna dag

tusen små lappar med ord. några knöggliga, två med téfläckar, en med en torkad tår.
ge dem tystnad och en timme.
sen är de en dikt.




Fri vers av Doptera
Läst 419 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-25 15:13



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Hihi känner igen.
Sött.
2013-12-28

    ej medlem längre
Dom där jäkla lapparna ligger överallt och skräpar.
2013-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Doptera
Doptera