Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Förr drömdes drömmarna

Nu lever drömmen

Allt finns här

Allt jag älskar




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 603 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-12-25 21:00



Bookmark and Share


  Bossepoet från Österbotten
Vacker och med en intim känsla.
2015-10-06

  Hanna Mari Wallin
underbart att få läsa dessa upplyftande rader
2015-09-29

  Svante
Det låter ju alldeles underbart.
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel