Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag födde en son







din bröstkorg
rör sig så mjukt när du andas

varje andetag


gör dig större. äldre
men det är okej
så länge du är med mig


lille pojke,


jag vill alltid väcka dig
leende
hålla dig
när du gråter
jag vill alltid älska dig

till stjärnstopp och evigt

morgonljus
leker på din hud
, rodnadslen


jag vill alltid smeka
dig till sömns
värma
från decemberkallt

lille pojke,


jag vill aldrig sluta lukta
nyfödd










Fri vers av xilenie
Läst 340 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-25 22:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gudinneligt
2014-03-05

  axveronika
NJUT!
2013-12-25
  > Nästa text
< Föregående

xilenie