Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Eskimån

Tyngdlag
är inte allt

leendets
lyft ur
gipor
och grav

båtvilar
nyfött
på lekens
vågor

en dag
av salt 
och sött

ovan 
nattens plågor

kyla
och krav

tunga kanoter
snipor
i kvav

eskimån
vänder rätt
sin kajak 

balanserar lätt
som ett moln

mellan himmel 
och hav










Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-26 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren