Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt arkiv

 

Att få bädda ner

sig

i en enmans rymdsarkofag, sluta locket med låsets dämpade klick

som sista ljud på färden. Lättnad.

 

Snövits resa genom universums ocean, en evig drömlös sömn

lämna varje tung känsla som bunden av gravitation till jorden.

 

Omslutas i skimrande stjärnstoft, vaggas fram av rymds dova vibrerande valsång, nebulosors norrsken flimrande bakom stängda ögonlock. Glömma allt. 

 

Hoppet. Sveket. Minnet av

orden som trasade. Att vara

förkastad, förbrukad ej längre välkommen och med en rundgång inetsad i hjärnbarken -

ekot av det ödsligt ljud när något ohjälpligt bröts

där inne i bröstkorgen

 

den ensammaste natten. En märklig känsla, bröts av

som en liten gren

bara så. Och sedan den stunden finns ingen mening 

mer.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 402 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2013-12-26 18:50



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Tung scen som utspelar sig i en text ..nästan som man ser det på film!
Tungt att läsa,tungt att förstå hur det kan vara att må!
Livet kan sluta sig vackert..en vacker scen i livets slut i dikt!
2014-01-15

  Nanna X
en lockande bild för den av livet sargade
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3