Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka december

Kylan är här
Mörka december
Totalt mörker
Med tankar svarta som slutet

Nätterna är eviga här
Hos de som aldrig sover
Regnet bildar ett hav
Stjärnorna bildar ett skal

Alla de som inte kan sova
Mörka december
Månen dansar sin vals
Simmar i nattens hav

Allt fryser till is
Frosten är här
Kristaller som glittrar i natten
Täcket som omsluter världen

Sömnen har gömt sig
Som en lek med den vakne
Flugit till månen i gryningen
Eller kanske frusit till is

Timmarna tickar förbi
Mörka december
Gator av is
Tankar om sorg




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-26 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P