Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hulken var skön, innan han vart grön

Micropop och timmerstockar
rusningstrafik endorfinerna krockar

Immig spegel monolog
herr ågren kommer med nästa tåg

Halkar runt på hala stråk
som en parkinsonsjuk pingvin

Skriv en dikt på rövarspråk
gud vad du är fin

Fåglar i hexameter
genom evigheterna vandra

Här finns bara formaliteter
Ett sällskap som niar varandra

Planeterna tillhör ett spel
och jag är en gammal monark

Vår värld är ett räknefel
mitt hem är historisk mark

Jag dömer alltid hunden efter håren
fördomar gör nytta av och till

Byrackan han rullar ju i snåren
och hyggliga små vovvar sitter still

Vad bryr sig nuet om nysset
i framtidens parodi

Kapten kokar kaffe till krysset
dubbel eufori




Bunden vers (Rim) av Juliuz Caesar
Läst 473 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-27 00:08



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det är på topp nivå skoj
2013-12-27

  Nanna X
galet kul
2013-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Juliuz Caesar
Juliuz Caesar