Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker, viskar, ropar, brister

Jag lyfter ett tak av sorg  

På raka armar

Trängs nya ting att läka

 

Under ett tak av sorg

Ligger en trång passage

Fylld av brister

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 585 gånger och applåderad av 50 personer
Publicerad 2013-12-29 19:34



Bookmark and Share


    Zernatiah
Lovley!
2015-05-22

  Margithe VIP
bra väldigt bra

2014-01-13

    Ken Cassel
Och det enda som man kan göra är att ta ett djupt andetag
och kämpa vidare
För livet går vidare...

Kramar..
2014-01-01

  Ronny Berk
läser och omläser - skickar omtankar !
2013-12-31

  Ronny Berk
läser och omläser - skickar omtankar !
2013-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Härligt, Jossan att du är med oss igen med en av dina nära, varma texter.
2013-12-30

  Yrre VIP
glad att igen läsa text av dig, sorgligt frågande upplever jag!
2013-12-30

  Heikki Hellman
Tappa ej modet, tiden läker sår.
2013-12-30

  Åse Tropp VIP
En trygg text som får mig att lyssna
2013-12-29

  anits VIP
Så sorgligt, berörande och
mycket fint skrivet.
2013-12-29

  Lena Själsöga Keijser
vackra

så starkt
berör du
2013-12-29

  träsnidaren
Spännande, effektiv och känslosam text.
Gillar skarpt!
2013-12-29

  aol
verkligen så sorgmodigt berörande,
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP