Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ikväll är jag störst av alla.


25.9 ett datum att minnas.

Det är som jag kan hantera kylan den här hösten. Istället för att fly den, öppnas min famn upp automatiskt.

Den säger "i år kan du inte ta mig. Den här gången är det du som inte kommer undan mig"

De här tankarna må ändras. Påminn mig i mitten av en kall novemberorkan.

Men idag. Idag är det sanning.




Fri vers (Fri form) av Ivanovitj
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-27 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivanovitj

Mina favoriter
Centralstationens toalett