Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Agnusdei, Adagio pour cordes Op.11, Charles Munch >>>


kanske

 

 

 

 

 

 

den sträng jag balanserar

darrar

söker ljusets klarhet

framför

någonstans där sedan

blir allt bra

blir allt som det ska vara

 

 

 

den dröm jag närde

finns ej mer

mitt hjärtas röst förmår

ej ljuda

 

 

 

den önskan

som ligger begravd

under alla måsten

och kamp för överlevnad

ligger orörlig

oförmögen att andas

 

 

 

 

den dröm jag närde

levde en gång

för länge sedan

nu förlorad

lämnad

slagen

av

strider

tagen

 

 

 

 

 

 

 

söker ljusets klarhet

framför

någonstans där

kanske cirkeln sluts

kanske

 

 

vad tiden lider

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 369 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-02 23:25



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Wow så fint du har fångat orden till den fina musiken plus en underbar bild.
Hoppas att du ser nya målbilder och lycka till med det/ kram
2014-06-09

  Bibbi VIP
Gillar.
2014-06-08

  in effigie VIP
skör styrka, fylld av ett växande...som en tilltagande sommargryning...
2014-05-30

    ej medlem längre
Klart och öppet med ord som ger efterklang.
2014-01-04

  Lars Hedlin
Mycket fint förmedlat!
2014-01-03

    ej medlem längre
så fin så!
2014-01-03

  Bo Himmelsbåge
Kanske... fågeln en gång åter vågar språnget o kasta sig ut i det okända ljuset o känna att vingarna bär...

Talande bild o känslig musik.
2014-01-03

    ej medlem längre
Fin text och underbar musik, bilden får mig att tänka på våren och fågelkvitter..
2014-01-03

  Chawa VIP
Mjukt, känsligt, ack så berörande...
Må diktjaget aldrig släppa taget om ljuset - ty cirklar äro runda - alltid hela... Drömmar o hopp kommer åter... Musik och bild förgyller dina känsliga vackra ord!!
2014-01-03

  aol
så fin passande musik till en dikt som strömmar söker ljuset hoppet att få leva vara fri drömma igen,
2014-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight