Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig inte ensam

Någonstans finns du
Lika ensam

Du kommer alltid tillbaka
För att ta dig in i min isolerade cell

Bryt ensamheten
Innan dagen är slut
Så att hoppet kan finnas kvar

Tillsammans kan vi förinta den tyngsta smärtan
Och drömma bort
Till ett liv i samma värld

Lämna mig inte ensam
Dagen är så lång
Smärtan är så stark

Vi vet vad livet innebär
Återvänd igen
För att le och för att drömma







Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-27 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P