Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oknytt

Isblå lyster slingrar kring mittpunkten.
Kom närmare,
pulserar – lycka.
- nedkyld
- sviken

Välsmakande ord smeker örat.
Kom närmare,
lockar – lycka.
- tystnad
- sviken

Kall hand rör mig.
Kom närmare,
känner – lycka.
- slagen
- sviken

Kom närmare.
- Tveka.
Kom närmare.
- Betrakta.
Kom närmare.
- Vänta.

Kom närmare.
- Nej.







Fri vers (Fri form) av Malou Åström
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-28 11:08



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
...känslor just nu.
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Malou Åström
Malou Åström