Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och Manson är lika med sant




Jag fryser
Min lägenhet är så jävla kall
Ändå är det knappt vinter

Jag drar på mig sockor
Sveper täcket närmare kroppen

Och dricker min oboy
Med sugrör
Bara för att jag kan

Jag borde lära mig
Att hålla käften ibland
Min mun tycks leva sitt eget liv
Och jag bara maler på

Fingrarna skriver ord
Som inte har någon mening
Och jag fryser ännu mer

Lyssnar på Manson
Han sjunger för mig
Jag blundar

Lyssnar

"Sometimes I feel so worthless
sometimes I feel discarded
I wish that I was good enough
then I'd know that I am not alone"




Fri vers av Tess74
Läst 471 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-28 12:22



Bookmark and Share


  queenia
<3 känns
2013-12-29

    ej medlem längre
Visst känns det så..men du är, vi är, ovärderliga.. alla dagar
2013-12-28

  Lars Hedlin
Så stark och känslofylld!
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74