Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt

God natt
Du där borta
Som ligger vaken

Från mörkrets ankomst
Till dess övertagande
Som ser hur världen färgas svart

Nattens ljus är få
Molnen har lagt sitt täcke över stjärnorna

Bege dig ut
På en resa i drömmarnas land
Fly från världen för ett ögonblick
Fyll dig själv med hopp

Men glöm mig inte då du återvänder
Till det dagliga livet
Bort från drömmarna

Stanna vid min sida
Trösta mig
Liksom jag försöker finnas till för dig

God natt




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-28 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P