Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska du ha det?

du får kalla dig stark
så ska jag visa dig
att jag klarar samma som du
så jag är antingen lika stark

eller om du ansåg mig svagare
betyder ju det

att jag är starkast
eftersom jag var svagare än dig
men klarade lika mycket

så hur ska du ha det?




Fri vers av Matilda Ida Anette
Läst 500 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-28 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette