Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver inte vara vackra

Jag behöver inte vara vacker
för dig
du ser det som verkligen är jag
härinne

du behöver inte vara vacker
för mig
det som göms uti dig är vad jag behöver
mest av allt

hur skulle vi kunna tröttna
när våra blickar ser bortom
en enformig yta som sakta åldras

in i det ändlösa
där vi ständigt kan hitta nya under
i djupen

vi behöver inte vara vackra
för varann
är vi vackrast i världen




Fri vers av Matilda Ida Anette
Läst 455 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-29 11:29



Bookmark and Share


  Linnaea
vackert och insiktsfullt!
2014-04-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
sannerligen sant
vackert, är vad vackert är
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette