Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av grå

Där står himlen grå
skatorna samlas på fönsterbläcket
och jag.. Jag längtar efter att veta.

Rädslan samlar sig som en svart knut i bröstet
rädslan och tröttheten.

Vad är framtiden?
Hur är framtiden vävd för oss?

Det gråa har genomsyrat mig och hela världen
himlen står över oss som ett hot.

Djupt i mina drömmar finns ändå någonting.
Någon.
Djupt i mina drömmar finns det färg.

Ingenting kan hindra framtiden från att komma
men allting kan förändra den..




Fri vers (Fri form) av Pauline Pousár
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-29 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár