Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retrospektiv

Retrospektiv



Det som kommer och försvinner bort
Det var jag förr

Så hände det igen
Jag låg med dig
Lovade guld
Gröna skogar

Du log
Jag tog något och försvann med det
Du dog


För mig var du lust
Nattfjärilar svepte förbi

Slet och vred ur mig dig
Imploderar

Något gammalt är kännbart igen
Fan
Har jag inte förändrats än?










Fri vers av Freddy Eastling
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-29 15:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv hyser jag inga som helst illusioner om mig själv.
2013-12-29

  KYREUS of Sweden
Lust och fägring stor?
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Freddy Eastling
Freddy Eastling