Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmer utan att sova...


Sommarregnskyssar...


Nattöppet fönster

Sambon klagar

Regnet smattrar och vinden blåser

Bara katten som kan sova

På min arm ligger hon

Men jag är vaken

Sambon snarkar

Jag vänder mig

Och igen

Vänder kudden

En gång till

Jag vill sova

Fantiserar om kärlek

Om heta kyssar i sommarregn

Medan jag ligger och lyssnar

På ett jävla envetet decemberregn

Och blåst som gör så att

Rullgardinen hela tiden väsnas

I sitt skavande mot fönsterkarmen

Försöker leva mig in i sommarregnskyssandet igen….




Fri vers av Mona J.
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-29 17:11



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl beskrivet nattligt tillstånd ; såväl rullgardin som fantasi om ...
2013-12-31

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.