Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubba cirklarna

den där tavlan
bevisar
viljan att uttrycka sig
jag kan känna penseldragen
när jag känner
med fingertopparna
om jag vill
det känns som om
jag måste bära hjälm
i alla lägen
avskärma mig
så att inget
kan rubba cirklarna
de jag lever
i




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-29 20:28



Bookmark and Share


  träsnidaren
Fint författat.
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP