Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland är du Liam Gallagher, du vet bara inte om det än


Du smyger in helt nära intill och
Vänjer mig vid ljudet av dina andetag,
Utan att jag märker det gör du luftrummet till ditt

Jag hatar mig själv för hur jag anpassar mig

Och när du hämtar dina saker kan du
Ta med dig din ångest
Som du glömde här sist
Jag har läst de flesta kapitlen,
Vill jag låna uppföljaren så hör jag av mig,
Jag vet ju att du har tänkt köpa alla band,
Men jag vill inte stressa dig
För jag vet att det är mysig läsning
Som du gärna håller ut på,
och gärna läser högt

Det skulle gå att tro att jag inte älskar dig
Men det känns tonårigt att vara så pragmatisk
Egentligen använder jag bara svåra ord,
För med tillräckligt svåra ord
Kan en utomstående missta tomhet för djup

Om du skulle vara en färg,
Så skulle det vara orange,
Jag har tänkt på det, men vet inte varför













Fri vers av amarcord
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-29 23:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bokmärker
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

amarcord
amarcord