Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsafton

Dom ler och
dansar


Till leken som
hånar


(Oönskad)


Ännu en gång
ensam


Bakom masken
jag bär


(Oönskad)


Ni förtjänar
ingenting


Men ni dansar
ändå


(Oönskad)


Ett, två, tre
jag ger

(er allt)

upp




Övriga genrer av taxmannen
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-30 12:40



Bookmark and Share


  träsnidaren
Mycket effektiv och snygg text.
Paranteserna bidrar verkligen.
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

taxmannen