Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellandagsrekord

Händerna skrynklas
och minnet har glömts
allt utom det som
inte har gömts

håret det glesnar
och musklerna skapar
gäddhäng och annat
förknippat med rapar

i soffan med chips
och smaskiga ostbågar
det är märkligt men vips
är rekorden bara på vågar

det kanske är dags
att sluta titta på burken
så slipper fru/sambo mfl
bli så himla purken

och jag också
om jag tänker efter
och slutar gå i kylen
och smaska på rester

när jag egentligen
inte hungrig går
men det är ju så gott
att äta när kylen står

så inbjudande öppen




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-30 13:51



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Pass på ni bara,
Lägg in och vräk
Kilona rasar
Med vinterkräk

Köttbullarna surnar
Och julskinkan torkar
Av dignande julbord
Är det ingen som orkar
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter