Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villaidyll


Alla är ute på promenad
med fönster på vid gavel, vinkar lätta
blomstergardiner och herrar
lyfter hövligt på taket. Glada fasader.
På natten hade någon sopat
upp allt grus som knastrat
under fötterna. Till kvällen
skall vi klunga oss i kvarter
och ögna igenom dagens post
som om ingenting hänt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 439 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-31 07:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Talande text och bild.
2014-01-12

  Ingela Svenson VIP
Dunkla underströmmar, flätade i former! Mycket bra!
2014-01-01

    ej medlem längre
kul bild
o text som talar
2014-01-01

  Tess74
Dolda rader mellan raderna. Äkta och bra
2013-12-31

  Jaseph
Jag fastnar för den lätta berättartonen och för något tyngre som finns, fast fördolt.
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson