Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödandet



Står med utsträckta armar

och fjärilar i tusental

dricker nektar

ur mitt hjärta

Solen

som ännu glöder

då det skymmer




Fri vers (Fri form) av Jordgubbsodlare
Läst 331 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-12-31 11:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hatar titeln, älskar dikten!
2014-01-10

  Maria Sundelin VIP
Tycker om liknelsen i denna
2014-01-04

  axveronika
En varm dröm i rödgulbrun honungsfärg. Jättefin!
2014-01-04

  Katinka VIP
Vacker tillförsikt, som att stå redo inför framtiden och kärleken. Känns starkt.
2014-01-02

  Solitaire VIP
Snablar, vilken liten fin sak!
I sanning glödande :)
2013-12-31

  Tess74
wow så jävla vackert!
2013-12-31

  smultronbergen VIP
Det här är underbar läsning
dricker nektar ur mitt hjärta

begåvat på alla vis. Tack
2013-12-31

  Stefan Albrektsson
Ahhh! Jag ser vid läsningen en fantastiskt snygg dubbelrörelse: från de utsträckta armarna och från solens strålar - som blir likt en omfamning av hjärtat där fjärilarna dricker!! Det är en bedårande vacker tavla!! Toppklass!
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Jordgubbsodlare
Jordgubbsodlare