Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott nytt år

Så här i årets allra sista

och skälvande minut,


ta dig lite tid och sätt

dig ner, andas och njut.


Låt oförätterna rinna av

likt vatten på ett uppspänt paraply,


det kommer snart nya utmaningar

och det är ingen idé att fly.


Reflektera, spara allt bra

och sortera bort allt det dåliga,


jag vet att du måste och att du kan,

för vi människor är tåliga.


Om just ditt nya år blir allt

det du hoppas och tror,


då blir också mitt år lite bättre

kära "syster" och "bror".


Så en stor skål för framtiden

och vad den nu kan gömma,


och drick nu för att fira den

inte för begrava och glömma.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-31 14:30



Bookmark and Share


  Flicis VIP
God fortsättning på detta året.
2014-01-17

  Angel of love
Helt underbar text, gott nytt år till dig med. Kram
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver