Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnas Konungahuset och Mänskligheten i stort. (Tidigare publ 2012)


RINGKLOCKAN - Magnifikt Pompös Nyårsdikt

 

 

 

 

Stigen, o snarstuckna svin, ur midvinterns ångande blodblot opp.

Kravlen, o haltande löss, i glöggbestänkta fårors lopp.

Skåden himlapällens eldbäljande /eller eldböljande?

eldbälgande?/ bågnande topp

 

/går finfint det här ju/

 

 

Det skaver i ödsliga kontinentalplatteskal,

Dånar i uttjänta mikrovågsugnars dal

 

ETT NYTT ÅR

ETT NYTT ÅR

 

Fyllen min silverne /nånting/

ack, frustande flourerade

nä kaskader av kranvatten !

till en NY Högtidlig Yra eldade av

nä ISADE av måste det bli

aäsch kaskader av kataraktiskt kranvatten

i yrvaket nyårslopp

va LOPP har jag redan kört med

forsätter senare.........sen................snark




Fri vers av flygia
Läst 1204 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-12-31 15:26



Bookmark and Share


  Minkki VIP
:)
2014-10-10

  flygia
taget, Liza!
appsålut
2014-01-02

  Schizooliza
Fyllen min silverne heliga graal...
Fan vicket manifanestastiskt fenomenodobelt utkast till nästa år på skansen. Han såg ju lite gammal o trött ut vår Jan o behöver nog vår hjälp med dig på piano o jag med polkagrisrandig rockring o en mic. Tjoo!
2014-01-02

  TrollTörnTrappan VIP
Urkul process...! med medvetet haltande älgar som bäljar i sig både här o var...
2013-12-31

  Marianne Räf
Där fräste du till! Kändes!
Själv har jag åtminstone
saft i vattnet. Till Nyåret.
"Påver elegans", som min
pappa sa ibland, förr.
2013-12-31

  Arne Ugglemosse
Man hör kanonaderna i bakgrunden, mycket bra satir
2013-12-31

  cilax VIP
bra salva
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia