Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnan/Hjärtat!

Det är inte hjärnan
som är bra på
att utse den som
man skall tycka om...

Det valet klarar hjärtat bäst...

Men följer man ändå hjärnans val
av ideal, blir det en lycka skral och sval
om frågor om kärlek kommer upp
för hjärnan räknar i helt andra tal...







Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-01 07:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insikter
2014-01-01

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda tankar...
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt