Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röstvisa från öst - en genre för sig (fundra)

 

gå aldrig emot

ditt inre, ditt jag, din röst

gå dig till mötes

med mod i ditt bröst

 

eller:

 

 

om inte du
lyssnar på dig själv


- tror du faktiskt

att någon annan gör,
eller ens vill göra det?

 

2014-01-01 12:06

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-01 11:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Svek i alla dess kulörer är botten, men det man gör mot sig själv blir snabbt ett gissel för ens strävan till klarhet, färgar dessutom av sig i andra gärningar
2014-01-01

    Lars Gullberg
En devis så här på nyårsdagen

stort tack för kloka ord

gott nytt från Lars
2014-01-01

    ej medlem längre
Klokord att ta till sig.
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP