Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har för avsikt att sammanställa en ansamling limericks: planerat boksläpp när som tibasten å Klintaberget blommar på bar kvist


inleder det nya året med en limerick om en riktig ragata ...


en stortjyv, med hemvist uti Skurugata
vars nyäkta fru var en riktig ragata
"men, nyss stal ja en get
både storväxt å fet
så nu för du allt sluta å tjata"

Ps. Googla gärna på Skurugata för kännedom om ; kanske har du även den unika turen att träffa på Tjyva Jösse! Ds.




Bunden vers (Limerick) av Ronny Berk
Läst 1103 gånger och applåderad av 61 personer
Publicerad 2014-01-01 11:24



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Roligt och bra skrivet!

2014-11-06

  Lehva VIP
Go rytm och ett "riktigt" innehåll. Bravo:-)
2014-06-20

  Connie
Jag önskar verkligen att jag kunde skriva lika bra limerickar som du!
2014-05-08

  Stjärnöga
underfundig humor
älskar den :)
2014-04-27

  aol
gillas, ler,
2014-03-14

  Bibbi VIP
Gillar.
2014-02-22

  Lena Själsöga Keijser
ler
tack till det
2014-01-12

    ej medlem längre
Fint skriven limerick, måste kolla på Google.
2014-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Kul med limerickar...dom kan handla om vad som helst...:-)
2014-01-04

  Siggesdotter
Bra rim där...nu ska jag googla på dina tips och lycka till med dina spännande projekt!!
2014-01-04

  anits VIP
Underfundigt och mycket bra skaldat.
2014-01-03

  Lollitta VIP
"men, nyss stal ja en get
både storväxt å fet

!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-01-03

  demonsson
Vad kul limerick och kul att du får med dialekt, för den behöver leva vidare.
2014-01-03

  Anya VIP
Underfundigt!
2014-01-02

  Maiah VIP
Riktigt bra
2014-01-02

  louisegirl
Mysig limerick!
Lycka till med boken!
2014-01-01

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Lycka till med boken! Härlig limerick...
2014-01-01

    ej medlem längre
Klart uppfriskande limerick! O kul med tanke på den bok jag börjat läsa ;)
2014-01-01

    ej medlem längre
Hm, kanske på tiden at jag färdigställer min länge planerade dikt om Blåögda Beata ... :-)
2014-01-01

  SpamPippiL VIP
:) Lycka till med limericksläppet.
2014-01-01

  RitaBrunner
Det börjar ju bra med nya året för tjyven ;)
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk