Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför Vasaloppet

Att kämpa på skidor
i motvind och trängsel
i nio mil

det har sina sidor
då det är lättare
att åka bil




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-01 11:37



Bookmark and Share


  Angel of love
Haha ja eller hur.
Tack för denna.
2014-01-01

  Solitaire VIP
Eller hur?

Prima dagsvers :)
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter