Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förälskelse i ett filosofiskt perspektiv ...


Förälskelse

Förälskelse är ett sinneslöst tillstånd man är sanslöst obrukbar till annat än kärleksfulla ting och tankar !




Övriga genrer av Jack_iX
Läst 1231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-03-15 20:04



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Jag kan bara nicka instämmande..;-)))
2009-04-17

  Karin Rosberg
håller med dig, fullständigt!! Bra!!
2006-03-27

  sol
*underbart*
2006-03-20

    la-poet
helt sant!
:)
2006-03-20

  swimsus@gmail.com
Jack 4 president! ;)
Underbart!
2006-03-20

  vildvin
Vilken ljuvlig ordpralin...

mums...
2006-03-17

    NoMi F
Ja så är det minsann
träffande skrivet
2006-03-16

  Last Word Spoken
*skrattar* Japp, precis!

Det är så sant som sagt! Och trevligt det!
2006-03-15

  Jessica Ebbesson
Men visst är det ett härligt tillstånd..även om man är obrukbar för annat :))
2006-03-15

  Cris
Ja ...
en fin förälskelsefilosofi..
obrukbar kan man bli :-)
2006-03-15

  prinscess VIP
den var rolig
den har du fått till bra
värd en klar femma
2006-03-15

  Markattan
Japp, lite galen blir man allt i förälskelsens rus.
Så sant som det är sagt...skrivet.
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX