Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla

Ruset i att släppa taget!
Inte ha något försvar
Falla snabbare än att någon hinner ifatt
Inte lämna något kvar
Inget finns att ta
För allt där fanns är redan ditt att kasta

Linda mig runt dina fingrar och bryt mig tvärt!
Ändå får du aldrig bort mig
Jag går i bitar i ett pussel som visar när du ler
Och det finns ingenting jag ångrar i bytet




Fri vers (Fri form) av JohnA
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-01 14:37



Bookmark and Share


  Beyond Eternity
Det här når ända in i det där som gör ont. orden förmedlar även ngt stort som vi dödliga inte rår på...men det är ju i mig.. det är grymt bra skrivet! Bokmärker direkt
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

JohnA