Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken då.

bilderna sa att du hittat någon ny
inte mörkrädd som jag
på en bild satt ni på ett tåg
på ett spår i riktning bort
lyckan såg jag blänka i dina ögon
se, men inte röra
hitta för att tappa
bilderna sa att du hittat någon ny




Fri vers av kalle ankus
Läst 347 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-01 16:02



Bookmark and Share


    skamfilad
Åh så bra!
2014-01-01

  Marianne Räf
Ja. Kärleken kan ha
avstånd, ibland. :D
2014-01-01

  axveronika
Sorglig och lätt att ta till sig
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus