Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar man skriva detta...

Nya golfspelerskan ifrån Polen
kom tillbaka efter runda, hon hade ej nått målen
Mellan hål 1 och 2 gick det mest illa
hon inte alls det läget gilla
van golfare sa,
stackars dej, det som är så svårt
att fästa plåster just emellan de där hålen...


Ja det vågades...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-01 18:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat
2014-01-02

  lodjuret/seglare VIP
För en del människor är det just början på äventyren som smakar som bäst. Annars finns ju även de vilka älskar alla bestyren samt också föredrar dem till häst. Plåster på såren ofta nog muntliga är. Stundom dock i runda slängar de kraftigt ut med vägen bär.
2014-01-02

  ULJO
Årets första skratt, tack
2014-01-01

    ej medlem längre
Hehe!



2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt