Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

Vem bestämmer vad som fås?
Vem bestämmer över den som går sin egen väg i livet
och de fä som svälter sig till döds?

Vem är du och vem låter dig
tycka
tänka
och säga vad som är rätt?

Vem låter dig vandra dina fotspår rätt och slätt?





Övriga genrer av dooni
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-01 20:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra!
2014-02-27

    ej medlem längre
Riktigt bra skrivet
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

dooni
dooni